Europatralala – Europese theaterweek

Europa voor Dummies

De Kiesmannen
3 okt
19:00
  • do 3 okt
    19:00 - 20:00
    Klein Bellevue
    Geweest

Inleidend programma om 19:00 uur in het kader van Europatralala, een Europese week voor liefhebbers, haters en dummies!

Poltieke show met alles wat je moet weten over Europa!
Stap samen met de Kiesmannen het Europese experiment in, ontrafel het Europese verhaal en ontdek hoe dit enorme project echt werkt.

Boek dit inleidende programma in combinatie met Mr. Moedas wants to see the world door Companhia João Garcia Miguel (PRT) en krijg op vertoon van uw kaarten een gratis drankje - tussen de voorstellingen door - in de Smoeshaan.

De Kiesmannen loodsen je door de Brusselse jungle: waarom bestaat de EU? Hoe werkt de EU? En wie zijn de nieuwe gezichten en wat zijn zij van plan de komende vijf jaar?

Deze show wordt gehost door Dylan Ahern (de Kiesmannen) en Sara de Monchy (de Kiesvrouwen). De Kiesmannen zijn twee Amsterdamse vrienden (Dylan Ahern & Jochem Jordaan). Ze enthousiasmeren en informeren jongeren over maatschappelijke thema’s en verkiezingen. Uit de Kiesmannen zijn ook de Kiesvrouwen ontstaan. Eerder organiseerden ze uitverkochte politieke shows in Internationaal Theater Amsterdam, Winkel van Sinkel, Paradiso, het Bijlmer Parktheater en de Stadsschouwburg Groningen.

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Paradiso

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie