Europatralala – Europese theaterweek

Over waarom samenwerking zo lastig is, en toch nooit zal lukken

met Menno de Bree
5 okt
19:00
  • za 5 okt
    19:00 - 20:00
    Klein Bellevue
    Geweest

Inleidend programma om 19:00 uur in het kader van Europatralala, een Europese week voor liefhebbers, haters en dummies!

Lezing door filosoof Menno de Bree

Boek dit inleidende programma in combinatie met The Beyond door Teatru 3G (ROU) en krijg op vertoon van uw kaarten een gratis drankje - tussen de voorstellingen door - in de Smoeshaan.

Menno de Bree (1974) studeerde filosofie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte als filosoof bij Heineken en Nyenrode. Sinds 2003 doceert hij ethiek en filosofie aan het Universitair Medisch Centrum Groningen. Daarnaast verzorgt hij filosofische lezingen en workshops, onder meer voor The School of Life Amsterdam, TedX en Brainwash. Ook verschijnt er elke zaterdag een column van hem in het Financieele Dagblad.

Menno de Bree heeft een voorliefde voor pessimistische filosofen, weet ingewikkelde thema’s helder uit te leggen en speelt handig met de verwachtingen van het publiek. Voor Europatralala geeft hij een lezing over waarom samenwerken – ook op Europees niveau - zo lastig is, en toch nooit zal lukken.

 

 

 

Dit programma is ontwikkeld in samenwerking met Paradiso

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie