Foto: Bob Bronshoff

Een avond met mij

Ronald Snijders
Theater Bellevue op 1,5 meter | try-out
do 25 jun - za 27 jun

Ronald gaat terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. 


 Belangrijk 

Lees vóór uw bezoek eerst goed het reglement:
Uw bezoek aan Klein Bellevue.

Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder de voorstellingen Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2, en schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring.

 pers over Ronald Snijders 

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs. ‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

 Theater Bellevue op 1,5 meter 
Theater Bellevue opent haar deuren in juni voor maximaal 30 personen per voorstelling. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw bezoek veilig verloopt. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 Theatercafé en Restaurant De Smoeshaan 
Vóór de voorstelling bent u van harte welkom om te komen eten in De Smoeshaan. I.v.m. de maatregelen dient u te reserveren (optie in het bestelproces) en serveren wij een driegangen keuzemenu (€32,50). Bekijk het menu hier

Tijden:
17:00 - bij aanvang voorstelling om 19:00 uur
19:15 - bij aanvang voorstelling om 21:00 uur

 Digitaal tegoed 
Heeft u kaarten voor een afgelaste voorstelling om laten zetten in digitaal tegoed, en wilt u dat voor een van deze voorstellingen inzetten? Mail dan naar kassa@theaterbellevue.nl