Foto: Jouk Oosterhof

In het beste geval

Johan Goossens
Theater Bellevue op 1,5 meter | try-out
wo 8 jul - za 11 jul

Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Anders dan het plaatje in je hoofd. De taart komt anders uit de oven, voor de stralende zon komt een wolkje en net als je een nieuwe show wil maken, komt er een pandemie. Heb jij weer…


 Belangrijk 

Lees vóór uw bezoek eerst goed het reglement:
Uw bezoek aan Klein Bellevue.

Maar Johan houdt de moed erin, soms tegen beter weten in. Als hij niet kan optreden, gaat hij wel schrijven, vrijwilligerswerk doen, zijn zolder opruimen of gewoon om twee uur ’s middags aan de drank.

"In het beste geval heb je straks een opgeruimde zolder," is zijn motto. En: "En in het beste geval staan je boeken straks op kleur."

Een paar quarantainekilo’s verder, is hij blij dat we weer mogen. Een intieme avond, met precies zoveel mensen als mag van de premier. Johan moddert moedig voorwaarts. De insteek positief, de uitkomst ongewis. Maar wel weer in het theater, samen met u.
 

 IN DE PERS 
Over Johan Goossens
"Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering." ★★★★ Theaterkrant

"Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret." ★★★★ NRC

Een paar quarantainekilo’s verder, is Johan blij dat we weer mogen.

 Theater Bellevue op 1,5 meter 
Theater Bellevue opent haar deuren in juni voor maximaal 30 personen per voorstelling. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw bezoek veilig verloopt. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 Theatercafé en Restaurant De Smoeshaan 
Vóór de voorstelling bent u van harte welkom om te komen eten in De Smoeshaan. I.v.m. de maatregelen dient u te reserveren (optie in het bestelproces) en serveren wij een driegangen keuzemenu (€32,50). Bekijk het menu hier

Tijden:
17:00 - bij aanvang voorstelling om 19:00 uur
19:15 - bij aanvang voorstelling om 21:00 uur

 Digitaal tegoed 
Heeft u kaarten voor een afgelaste voorstelling om laten zetten in digitaal tegoed, en wilt u dat voor een van deze voorstellingen inzetten? Mail dan naar kassa@theaterbellevue.nl

Dit zijn inhaalvoorstellingen van de wegens de Coronamaatregelen eerder geannulleerde voorstellingen van Johan Goossens. Deze kaartkopers krijgen voorrang op de kaartverkoop, waarna bij bijschikbaarheid de publieke verkoop van start zal gaan op vrijdag 29 mei.

Foto: Jouk Oosterhof