Foto: Alek

Oudejaars 2021 - Het Jansen Vaccin

Dolf Jansen
try-out
za 23 okt en zo 24 okt

Het Jansen Vaccin is de 32e Oudejaarsvoorstelling van Dolf Jansen, en ja, dat is best veel en, nee, voorlopig krijgt niemand hem stil. Plus voor hem is natuurlijk geen enkele functie elders te bedenken..

Let op: Theater Bellevue is het officiële en enige verkooppunt. Koop geen kaarten voor deze voorstelling via wederverkopers.

Het Jansen Vaccin: hoe hebben we het al die jaren zónder gedaan...?!

Wat mag u verwachten van Het Jansen Vaccin?

Volop verkrijgbaar in uw favoriete theater! Wel politieke duiding en een geheugentest om uit te vinden wat Rutte allemaal wél deed, zei, beloofde en bedoelde, geen nieuw leiderschap (vooralsnog). Wel menselijke maat, geen consultants en adviesburo’s. Wel improvisatie en poëzie, geen door woordvoerders of redacties goedgekeurde tekstjes.

Bijwerkingen van Het Jansen Vaccin:

- werkt anderhalf uur (en daarna nog heel lang na)
- schaterlach
- denkfronsen
- inzichten
- verbazing
- zin om het leven (en elkaar) te omhelzen

Foto: Hanna Snijder

Meer over de makers

Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen, waaronder ook oudejaar programma’s. Vanaf 2006 tourt Dolf met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en is hij een graag geziene gast bij de dagelijkse actualiteitenprogramma’s als Pauw en DWDD.

Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor bedrijven, congressen etc. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Jansen elke week te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en ‘Spijkers met Koppen’.

Vaak is hij stukken rustiger dan mensen van hem verwachten, maar de humor ligt altijd ergens op de loer!