Vibes
Foto: Orbe

VIBES

ICK FEST x BELLEVUE
ICK FEST x BELLEVUE
do 14 apr

Vibes is een interactief dansspel waarin deelnemers hoofdpersonen zijn. Via een app op je mobiel krijg je instructies door een koptelefoon om samen te bewegen. Choreograaf Jesus de Vega en componist Michele Samba ontwikkelden Vibes #4 – Mujõ. Doorloop dit labyrint vol sonische obstakels, waarbij je zal bewegen om verder te komen in het spel.

Vibes is een zintuiglijk avontuur voor iedereen; waarbij geluid beweging inspireert en beweging muziek wordt! Geleid door muziek en de stem van Mujõ, ga je op avontuur door een labyrint vol geluidsobstakels, waarbij je moet bewegen en je lichaam moet gebruiken om verder te komen. Met behulp van headphones en een app op een smartphone dans je zowel alleen als samen met anderen. Deze game-achtige zoektocht is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd of danservaring! Het is een reis waarin het plezier van beweging, geluid en intuïtieve creativiteit samenkomen: een individuele expeditie die een collectieve viering wordt. 

Vibes #4: Mujõ is ontwikkeld door choreograaf Jesus de Vega en componist en percussionist Michelle Samba. Vibes #4: Mujō is één van de vijf producties van de creatieve en collectieve ervaring Vibes – Connected Dance, dat wordt geleid door de Franse organisatie Orbe in samenwerking met Bassano del Grappa (IT), C-Dare (UK), Holonic Systems (FIN) en ICK Amsterdam.

Credits

choreografie, concept Jesus de Vega 
muziek, teksten, concept, uitvoering Michelle Samba  
digitale ontwikkeling, projectmanagement Xavier Boissarie (Orbe) 
hoofd digitaal ontwerper Tomek Jarolim (Orbe)
co-productie, projectmanagement Vibes #4 ICK Dans Amsterdam 

Vibes #4 is medegefinancieerd als onderdeel van ICK Dans Amsterdam (NL), Comune di Bassano del Grappa (IT), C-Dare/Coventry University (UK), Holonistic Systems (FIN), Orbe (FR), met steun van het Creative Europe Program van de Europese Unie.