foto Mark Ram

ON TOUR

Skip 't Script
di 3 dec en wo 4 dec

In Skip ’t Script komen scènes voor je ogen tot leven. Jong toptalent gooit zichzelf voor de leeuwen - en jij mag erbij zijn.

Skip ’t Script ON TOUR geeft een kijkje in de keuken van acteurs. De spelers weten van tevoren van niets. Spelleider Mark Ram bereidt casussen voor en geeft de spelers ter plekke een scène en een geheim. Zelf horen de acteurs niet het hele verhaal, maar het publiek weet alles. Niemand weet wat er gaat gebeuren. Hét recept voor ongemakkelijke situaties, herkenbare scènes en hilarische plottwists!

Het is een ode aan het ambacht, de vindingrijkheid en creativiteit van acteurs. Geen voorstelling is hetzelfde en elke avond is scherp, geestig en compleet nieuw. 

Skip ’t Script ON TOUR is een initiatief van Myrte Siebinga, geboren uit haar liefde voor improviseren en het ambacht van acteren. Tijdens de improvisatielessen ontstonden vaak bijzondere scènes die zowel hilarisch als dramatisch waren met originele teksten. En nu is het moment aangebroken dat het publiek ervan kan meegenieten! Samen met Maurits Wijmenga en Olivier Herter gaan ze nu de Nederlandse theaters in met Skip ’t Script ON TOUR.

Credits

spel Myrte Siebinga, Maurits Wijmenga, Olivier Herter
casussen Mark Ram
impresariaat Via Rudolphi

Meer over de makers

Skip ’t Script maakt verfrissend, snel en gelaagd improvisatietheater van deze tijd. De vaste spelersgroep bestaat uit de geprezen talenten Myrte Siebinga (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunstfestival 2023), Maurits Wijmenga (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2023) en Olivier Herter (winnaar filmprijs op Filmfestival van Venetië 2023). Daarnaast staat een poel van getalenteerde jonge acteurs te popelen om mee te spelen. Mark Ram is meester in het bedenken van casussen en leidt de avond in goede banen.