Foto: Robert Benschop
di 31 mrt 20:30
Dans op Dinsdag

Mom:Me

Ryan Djojokarso / Korzo
31 mrt
20:30
  • di 31 mrt
    20:30
    Grote Zaal

Choreograaf Ryan Djojokarso is gefascineerd door menselijke relaties en sociaal gedrag. Met een flinke dosis humor vertaalt hij grote thema´s naar speelse en ontroerende voorstellingen.

In zijn nieuwste productie Mom:Me duikt hij in de band tussen moeder en kind. Een band die in onze maatschappij ogenschijnlijk niet te verbreken is, maar die toch soms verbroken is of flinke barsten vertoont. Een band die vaak door verschillende fases heen gaat, aan verandering onderhevig is en geen constante in het leven.

Ryan put uit de veranderende relatie met zijn eigen moeder en name een reeks vragen aan haar als uitgangspunt voor de voorstelling. Mom:Me is een multidisciplinair pareltje met dans, spel en zang over een thema dat ons allemaal raakt.
 

 IN DE PERS 

"Zo oprecht, niet pretentieus en bovenal eigenzinnig, dat je eraan blijft terugdenken (...) een sfeervol dubbelportret." ★★★★ de Volkskrant

"Djojokarso tovert met sferen in een toegankelijk thema, de getroebleerde band met zijn moeder rond een houten huisje en een tropische regenbui." Trouw

Multidisciplinair pareltje over de ogenschijnlijk (on)breekbare relatie tussen moeder en kind

Onderdeel van:
Dans op Dinsdag

Credits

concept, choreografie Ryan Djojokarso
dramaturgie Bram Jansen
performance Kalin Morrow, Jochem Eerdekens, Gerty Van de Perre
muziek Jorg Schellekens, Gerty Van de Perre
lichtontwerp Ate Jan van Kampen
decorontwerp Davy van Gerven
decorbouw Edwin Kolpa
choreografie assistentie Heleen van Gigch
met dank aan Jeugdtheater Hofplein, Toneelmakerij, Mirjam Zwanenburg en mama


Mom:Me is een Korzo productie en wordt mogelijk gemaakt door de Nieuwe Makersregeling van Fonds Podiumkunsten, gesteund door Scapino Ballet Rotterdam en Zuiderstrandtheater.

Meer over de makers

Na zijn afstuderen aan Codarts/Rotterdamse Dansacademie, werd Ryan Djojokarso (1983) een veel gevraagd danser en werkte met verschillende choreografen waaronder Itzik Galili, Liat Waysbort, Erik Kaiel, Keren Levi, Ugo Dehaes, Itamar Serussi en Tabea Martin. Sinds 2013 ontwikkelt hij zich als maker bij onder andere Korzo, grotendeels in samenwerking met theaterregisseur Bram Jansen. Ryan werkt altijd vanuit een thema dat een reeks voorstellingen met elkaar verbindt.

Cookies
Deze website maakt gebruikt van functionele, analytische en marketing-cookies en we zijn wettelijk verplicht om je te informeren en toestemming te vragen voor het gebruik hiervan.
meer informatie