beeld Isa Grütter

U, Nu!

Semna Segal
wo 8 jan en do 9 jan

Wil jij ook weleens het liefst gewoon verdwijnen? Gewoon weg? Alsof iemand een doek over je heen hangt, het wegtrekt, en je er niet meer bent?

Ik kan je daarbij helpen. Als je goed luistert naar wat ik zeg, en precies doet wat ik van je  vraag, zou het zomaar kunnen dat, terwijl de mensen hiernaast biertjes drinken, klagen over het weer, hun lippenstift bijwerken, dat jij er plots niet meer bent.

U, Nu! Is een poëtische ode aan het escapisme, geïnspireerd op de teksten en het leven van Daniil Charms. Een grote absurdistische immersieve goocheltruc. 

Credits

concept en spel Semna Segal
tekst Semna Segal, Daniil Charms 
regie Anna Verkouteren Jansen 
muziek Mick Broer
techniek Mick Broer

beeld Isa Grütter

Meer over de makers

Semna Segal studeerde in 2020 af aan de drama opleiding van het KASK in Gent, en is inmiddels actief als performer en theatermaker in Nederland en België. Ze heeft zich als maker tot nu toe vooral op jeugdtheater gericht, en maakte de afgelopen jaren als het duo Gina Beuk & Semna Segal succesvolle voorstellingen voor onder andere Theaterfestival de Parade zoals De Dwarsliggers (2022) en STA OP EN GA ZITTEN (2023). Met een enorme liefde voor absurdisme, draait Semna graag de regels aan de logica om, om zo een eigen vervreemdende, nu eens geruststellende, dan weer verontrustende werkelijkheid te creëren.