Muziek in de Smoes

De Smoeshaan
zo 17 nov 16:00 - 19:00
  • zo 17 nov
    16:00 - 19:00
    De Smoeshaan

Op deze middag spelen drie singer-songwriters een set van 30 minuten in het café van de Smoeshaan. Verwacht een hele fijne middag, met hele mooie muziek, in een hele fijne kroeg. BAM

Jorn ten Ham
Geïnspireerd door artiesten als Jeff Buckley en Radiohead maakt Jorn, afkomstig uit Utrecht, melancholische doch melodieuze liedjes, waarbij tekst ook een grote rol speelt. Het creëren van een fijne, warme bubbel is hetgeen wat voorop staat, plus dat de aandacht erbij wordt gehouden door verrassende wendingen in de melodieën.

Smoezen, Smullen & Singer-Songwriten

Een Kasper
Een drummer die niet alleen drumt maar ook breekbare liedjes maakt op de gitaar. Hi woont in een kleine kamer in Amsterdam Noord waar hij niet kan drummen, maar wel schrijven. Zijn Nederlandse teksten zijn eerlijk en direct, want hij wil gewoon muziek maken en daar verder niet te moeilijk over doen. Zijn liedjes zijn de gevoelige kant van een jongen vol zelfspot.

Cloué

Met haar muziek wil de 19 jarige singer-songwriter CLOUÉ mensen laten voelen dat het oké is om soms niet lekker in je vel te zitten. Verstop je emoties niet voor anderen en voor jezelf, maar durf te voelen. Met een fragiele stem, luchtig gitaar getokkel en verhalen verwerkt in songteksten neemt CLOUÉ je mee op reis door de emoties van de mens. Voor fans van Billie Marten, Daughter en Tomberlin.