Ongelikt

De Sekszusjes
Theater Bellevue op 1,5 meter | leesvoorstelling
do 11 jun - za 13 jun

 Belangrijk 

Lees vóór uw bezoek eerst goed het reglement:
Uw bezoek aan Klein Bellevue.


De afleveringen van de YouTube-serie zijn samen maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken en er kwamen reacties van kijkers van 9 tot 73 jaar. Dagblad Trouw bekroonde hen tot "de first ladies van de seksuele ontwapening". Talkshows als Jinek en DWDD noemden het programma "dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht". 


De Sekszusjes geven een leesvoorstelling. Met script bij de hand, geen decor alleen wat tafels en stoelen, de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Een unieke kans om de voorstelling in de meest prille vorm, met een klein gezelschap in de zaal, al mee te maken voordat ze vanaf oktober op tournee gaan.

Zusjes én beste vriendinnen, Krista en Marcelle Arriëns, werden in 2019 in één klap beroemd door hun online serie. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks.

Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

"De Sekszusjes leggen hun kwetsbare delen op een dienblaadje en stellen elkaar vragen die je de ander misschien wel eens had willen stellen - maar nooit hebt gesteld", schreef De Volkskrant. Het zijn de eerlijke gesprekken die ze zelf zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? En dan blijkt dat er voor iedereen op seksgebied wel te leren valt, als je net begonnen bent, maar ook als je al jaren ‘geen klachten’ krijgt. Hun zelf geknutselde decor, de schurende liedjes, live-kleianimaties en sketches met een absurd-humoristisch randje maken er een creatief feestje van.

Seks is het leukste dat er is! Of toch niet (altijd)…?

 Theater Bellevue op 1,5 meter 
Theater Bellevue opent haar deuren in juni voor maximaal 30 personen per voorstelling. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw bezoek veilig verloopt. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 Theatercafé en Restaurant De Smoeshaan 
Vóór de voorstelling bent u van harte welkom om te komen eten in De Smoeshaan. I.v.m. de maatregelen dient u te reserveren (optie in het bestelproces) en serveren wij een driegangen keuzemenu (€32,50). Bekijk het menu hier

Tijden:
17:00 - bij aanvang voorstelling om 19:00 uur
19:15 - bij aanvang voorstelling om 21:00 uur

 Digitaal tegoed 
Heeft u kaarten voor een afgelaste voorstelling om laten zetten in digitaal tegoed, en wilt u dat voor een van deze voorstellingen inzetten? Mail dan naar kassa@theaterbellevue.nl

Credits

scenario, spel Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Willem Wits
liedteksten, muziek Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde, Willem Wits
regie Titus Tiel Groenestege
co-regie Marcel van der Velde