De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch

Theater Ins Blau Producties
Theater Bellevue op 1,5 meter
do 25 jun en vr 26 jun

De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch toont een gevoelige man, een gekwelde kunstenaar, die uit angst voor ‘het echte leven’ verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels.

 Belangrijk 

Lees vóór uw bezoek eerst goed het reglement:
Uw bezoek aan Theater Bellevue.

Zeventien jaar na zijn dood keert de spraakmakende schrijver en tv-presentator terug naar zijn voormalige middelbare school: het Bonaventuracollege in Leiden.

Op bevlogen wijze vertelt hij over zijn ‘helse’ schooltijd, zijn schrijverschap, zijn onstilbare verzameldrift, zijn vele reizen en zijn liefde voor kunst, literatuur en popmuziek.

Zijn leven is één grote aaneenschakeling van onvoorstelbare verhalen, die te mooi lijken om waar te zijn - en dat is misschien ook wel zo. Een voorstelling over onze afhankelijkheid van verhalen.

Een unieke voorstelling over een verhalenicoon.

 Theater Bellevue op 1,5 meter 
Theater Bellevue opent haar deuren in juni voor maximaal 30 personen per voorstelling. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw bezoek veilig verloopt. Voorafgaand aan de voorstelling sturen wij bezoekers alle informatie over de maatregelen en veiligheidsvoorschriften.

 Theatercafé en Restaurant De Smoeshaan 
Vóór de voorstelling bent u van harte welkom om te komen eten in De Smoeshaan. I.v.m. de maatregelen dient u te reserveren (optie in het bestelproces) en serveren wij een driegangen keuzemenu (€32,50). Bekijk het menu hier

Tijden:
17:00 - bij aanvang voorstelling om 19:00 uur
19:15 - bij aanvang voorstelling om 21:00 uur

 Digitaal tegoed 
Heeft u kaarten voor een afgelaste voorstelling om laten zetten in digitaal tegoed, en wilt u dat voor een van deze voorstellingen inzetten? Mail dan naar kassa@theaterbellevue.nl

Credits

idee, tekst Kevin Jolly
spel Dick van den Toorn
regie Gerardjan Rijnders
decor Sascha van Riel
muziek Ton van der Meer
schrijfbegeleiding Rob de Graaf