Meet & Feel voor theaterliefhebbers met een visuele beperking

Samen met Ayşegül Karaca organiseren wij bij een aantal voorstellingen een Meet & Feel. Dit is een speciale inleiding voor theaterliefhebbers met een visuele beperking. 

Een Meet & Feel is een visuele voorbereiding op de voorstelling. Deze inleiding vind plaats in het decor, waar Ayşegül en de acteur(s) of regisseur in grote lijnen vertellen en laten voelen er visueel in het stuk gebeurt. 

De Meet & Feel begint drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling en duurt circa 30 minuten. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij deze ontvangst staan we met publieksbegeleiders voor je klaar om je door ons theater te begeleiden. 

Verderop deze pagina vind je bij welke voorstellingen we een Meet & Feel aanbieden. Koop je kaartje voor de speeldatum waarbij vermeld staat "inclusief Meet & Feel", de aanvangstijd die hierbij wordt vermeld is de aanvangstijd van de visuele inleiding. De prijzen voor de voorstelling inclusief Meet & Feel zijn hetzelfde prijs als voor de reguliere voorstelling.

Meer informatie om jouw bezoek goed voor te kunnen bereiden vind je op onze website onder het menukopje Informatie.

Heb je voorafgaand aan jouw bezoek aan ons theater nog vragen of heb je suggesties voor de Meet & Feels: bel of mail ons dan gerust. 

We zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 020- 5305300 of info@theaterbellevue.nl. Vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling kun je ook terecht bij onze kassamedewerkers. Zij zijn bereikbaar via kassa@theaterbellevue.nl en telefonisch op 020-5305301. 

Voorstellingen met Meet & Feel

 

Over Ayşegül Karaca

Ayşegül Karaca (1990, Schiedam) is een Nederlands-Turkse actrice en film-/theatermaker. Zo speelde ze één van de hoofdrollen in de bioscoopfilm Het Geheim van Sophia, was ze te zien in tv-series als B.A.B.S. en Flikken Maastricht en stond ze op de planken met haar solovoorstellingen Ik zie, ik zie wat jij niet ziet (2019) en Oogentroost (2021) gemaakt bij Theater RAST, Haar derde solo De Wraak van A. is in april te zien in Theater Bellevue.

Ayşegül is slechtziend geboren. Onlangs verscheen haar documentaire Dit is hoe ik het zie waarin ze haar eigen slechtziendheid onderzoekt. Daarnaast is ze als ambassadeur is ze betrokken bij het Bartiméus Fonds. Ayşegül weet als geen ander wat je ervaart als je naar het theater wil gaan en een visuele beperking hebt. Gelukkig is deze duizendpoot gedreven genoeg om, naast haar eigen werk, het theaterbezoek voor iedereen toegankelijk te maken. 

“Als groot liefhebber van theater begon ik me te irriteren dat ik dingen miste, dat het publiek lachte, maar ik niet begreep waarom. Deze frustratie wil ik nu graag omzetten in actie. Met de Meet & Feels wil ik mensen met een visuele beperking net zo hard laten genieten van theater als ieder ander.” - Ayşegül Karaca

Aysegul Karaca