De Belastingdienst op zijn leukst!

Leuker kunnen we het niet maken

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn
24
apr
-
26
apr
Data & tickets
Meer speeldata

Cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn duiken voor u in de kleinste letters en de grootste valkuilen van onze Belastingdienst, maar leggen ook de liefde bloot achter al die bureaucratie. Dé voorstelling met toegevoegde waarde!

Dé voorstelling met toegevoegde waarde

Wat is het raarste dat u ooit heeft afgetrokken? Wie likte eigenlijk al die blauwe enveloppen dicht? En kunnen we het écht niet leuker maken?

Hun soloprogramma’s Raaklijn en Het komt nu wel heel dichtbij werden lovend ontvangen bij pers en publiek. Nu maken zij, voor een selecte groep theaters, dit uitstapje met z’n tweeën.

Credits

 spel, concept Jan Beuving, Patrick Nederkoorn

Meer over de makers

Jan Beuving is een bètaman in de alfajungle van het theater. Door zijn ogen ziet u de wereld zoals u haar nog nooit zag, hinkend van het ene verkeerde been op het andere. U zult nooit meer onnadenkend langs een verkeersbord rijden. Altijd even glimlachen als de oudste man ter wereld weer eens doodgaat.

Gewapend met een ruitjesoverhemd en een stapel nieuwe liedjes en conferences neemt Jan, winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs, u mee in zijn onnavolgbare logica. Met taal waar niemand op rekent en gereken waar niemand naar taalt, raakt hij u met de mooiste verhalen. Want iemand moet ze vertellen, en Jan is iemand. En niet zomaar iemand, want niemand is zoals Jan.

Patrick Nederkoorn is cabaretier en theatermaker. Hij studeerde politicologie en theologie en ging daarna naar de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. In zijn voorstellingen verweeft hij persoonlijke verhalen met de actualiteit. Vanaf september 2016 toert hij door het land met zijn tweede voorstelling Het komt nu wel heel dichtbij.